parsa GLeAM STaR
Posts : 113 Join date : 2011-11-11 Age : 30 Location : Tehran
| Subject: Enrique Iglesias-Tired Of Being Sorry Lyrics + SUB Sun Dec 04, 2011 2:48 pm | |
| Tired Of Being Sorry خسته ام از متاسف بودن I don't know why من نميدونم چرا You want to follow me tonight تو ميخواي امشب منو دنبال كني When in the rest of the world وقتي در قسمتي از دنيا With you whom I've crossed and I've quarreled من با تو دعوا كرده ام و از تو گذشته ام Lets me down so به من اجازه بده كه برم For a thousand reasons that I know به خاطر 1000 دليلي كه ميدونم To share forever the unrest براي هميشه تقسيم كردن نا آرامي With all the demons I possess با تمام اهريمناني كه من دارم Beneath the silver moon زير ماه نقره اي Maybe you were right شايد تو راست ميگفتي But baby I was lonely اما عزيزم من تنها بودم I don't want to fight من نميخوام بجنگم I'm tired of being sorry من از متاسف بودن خسته ام 8th and Ocean Drive دنيا و اقيانوس ميروند With all the vampires and their brides با تمام هيولا ها و پرندگانشان We're all bloodless and blind ما همه بدون خون و كور هستيم And longing for a life و اشتياقي براي زندگي Beyond the silver moon آنسوي ماه نقره اي Maybe you were right شايد تو درست ميگفتي But baby I was lonely اما عزيزم من تنها بودم I don't want to fight من نميخوام بجنگم I'm tired of being sorry من از متاسف بودن خسته ام I'm standing in the street من در خيابان ايستاده ام Crying out for you براي تو ميگريم No one sees me هيچ كس مرا نميبيند But the silver moon به جز ماه نقره اي So far away – so outer space خيلي دور- خارج از فضا I've trashed myself – I've lost my way من خودمو از بين برده ام- من راهم را گم كرده ام I've got to get to you got to get to you من مجبورم تو را بگيرم Maybe you were right شايد تو راست ميگفتي But baby I was lonely اما عزيزم من تنها بودم I don't want to fight من نميخوام بجنگم I'm tired of being sorry من از متاسف بودن خسته ام I'm standing in the street من در خيابان ايستاده ام Crying out for you براي تو گريه ميكنم No one sees me هيچ كس مرا نميبيند But the silver moon به جز ماه نقره اي lalalala till end) تا آخر Maybe you were right شايد تو راست ميگفتي But baby I was lonely اما عزيزم من تنها بودم I don't want to fight من نميخوام بجنگم I'm tired of being sorry من از متاسف بودن خسته ام I'm standing in the street در خيابان ايستاده ام Crying out for you براي تو ميگريم No one sees me كسي مرا نميبيند But the silver moon به جز ماه نقره اي
| |
|