parsa GLeAM STaR
Posts : 113 Join date : 2011-11-11 Age : 30 Location : Tehran
| Subject: lady gaga - money honey + SUB Mon Dec 05, 2011 8:06 am | |
| لعنتی(نشون دادن علاقه هست)damn من عاشق برآمدگیI love the Jag جت و عمارت هستم the jet and the mansion و از هدایا و سفر به جزیره ها لذت میبرمAnd I enjoy the gifts and trips to the islands میدونی که گرون زندگی کردن خیلی خوبه اماIt's good to live expensive you know it but زانو هام به شدت به درد میانMy knees get weak, intensive وقتی که بهم بوسه میدیWhen you give me k-kisses اون پوله عزیزمThat's money honey وقتی که من معشوقه و بانو توامWhen I'm your lover and your mistress اون پوله عزیزمThat's money honey وقتی که لمسم میکنی خیلی خوشمزه استWhen you touch me it's so delicious اون پوله عزیزمThat's money honey عزیزم وقتی که منرو قطعه قطعه میکنیBaby when you tear me to pieces اون پوله عزیزمThat's money honey اون پ-و-ل هست، خیلی سکسیThat's M-O-N-E-Y, so sexy, I اون پوله عزیزThat's money honey لعنتی!عاشق یه قایق کنار ساحلDamn I'd love a boat by the beach در دریای غربی هستم on the west coast و لذت میبرم از مقداری شمپین عالی And I'd enjoy some fine champagne در حالی که دخترا توست میکننtoast while my girls "میدونی که من قدر چیزای عالی رو میدونمYou know I appreciate the finer things اما اونا من رو تبدیل به خوشحالترین فرد نمیکنن عزیزمBut it's not what makes me happiest baby من بدون اونم میتونم دووم بیارمI can do without it babe" عشق ورزیدن مودبانه و حساست Your tender loving is بیش از اون چیزیه که من بتونم تحمل کنمmore than I can handle هیچ وقت خارج بیش از این شمع نسوز(از محدوده خارج نشو)never burn out this candle عزیزم،عزیزم baby, baby ----------------------------------------------------------------------
| |
|