parsa GLeAM STaR
Posts : 113 Join date : 2011-11-11 Age : 30 Location : Tehran
| Subject: Lil Wayne - push + SUB Mon Dec 05, 2011 8:23 am | |
|
Fly boy yeah right پرواز کن پسر ، آره Hey mamma they call me Wheezy هی ماما اونا بهم ویزی میگن (کسی که صداش خش داره) You should be with me I gotta pocket full of reasons تو باید با من باشی، من کلی دلیل دارم Baby I can bless you when you ain’t even sneezing عزیزم حتی وقتی که عطسه نمی کنی می تونم بهت عافیت بگم I be at your rescue when you don’t even need me وقتی حتی بهم نیاز نداری، نجاتت می دم I can have you dreaming when you even sleeping حتی وقتی خواب هستی می تونم باعث خواب دیدنت بشم Mamma I can help you get off like the weekend ماما می تونم کمکت کنم تا مثل آخر هفته آزاد باشی You said what you wanna do it to the new Enrique گفتی چیکار می خوای بکنی با( آهنگ ) انریکوی تازه I put this in and put the song on replay
من اینو می گم و ترانه رو روی Replay تنظیم می کنم And then she backed it up like replay و بعد اون دختره مثل replayتنظیمش کرد(و پشتیبانی کرد)
(Enrique) When you need it وقتی بهش نیاز داری Girl I try to hide it دختر سعی می کنم مخفیش کنم But I can’t escape it oh baby اما عزیزم نمی تونم ازش فرار کنم Please forgive me لطفا منو ببخش When I think of you my thoughts are so x-rated oh baby عزیزم وقتی بهت فکر می کنم (مثل اینه که ) پرتوی اشعه x به افکارم می تابه
Baby I don’t give a damn عزیزم اصلاً به خیالم نیست I know that you don’t romance no one inside oh oh می دونم که با کسی رابطه نداری And your eyes don’t tell a lie و چشمات دروغ نمی گن I know you wanna come with me tonight می دونم امشب می خوای باهام بیای And I’ll see you, right و من می بینمت، باشه؟ But first you gotta اما اول تو باید…
Push push back upon it (girl(
اون رو ( باسنت ) هُلِش بده عقب (روی آلت تناسلی من
(دختر)
let me believe you want it بذار باورم بشه که می خواهیش Push push back upon it (girl( اون رو ( باسنت ) هُلِش بده عقب (روی آلت تناسلی من
(دختر) Girl I can't go home lonely عزیزم من شب نمی توانم تنها به خونه برم Push push back upon it (girl) اون رو ( باسنت ) هُلِش بده عقب (روی آلت تناسلی من
(دختر) Go ahead lay it on it (Don’t stop) ادامه بده و اون (باسنت) رو بذار روش (مکث نکن) Don’t stop until the morning (girl) عزیزم تا صبح ادامه بده (دختر) Just keep pushing back on it فقط به هل دادن روش ادامه بده Do you want me (You know it) منو می خوای؟(خودت می دونی) Do you need me (You know it( بهم نیاز داری؟ (خودت می دونی) Will you please me (You know it( منو ارضاء می کنی؟ (خودت می دونی) Will you tease me (You know it( منو تحریک می کنی؟ (خودت می دونی) Baby I عزیزم من I’m the kinda guy that don’t get real excited (oh baby( من فردی هستم که واقعا هیجان زده نمی شه ( کاملا راضی نمی شم ) (آه عزیزم) When you have your private party I hope that I’m invited (oh baby( وقتی میهمانی خصوصی برگزار می کنی، امیدوارم من هم دعوت بشم (آه عزیزم) Baby I don’t give a damn عزیزم برام مهم نیست I know you not romancing no one inside whoa (what your man gotta do with me, tell me( می دونم با کس دیگه ای رابطه نداری (مردت باهام چیکار می کنه؟ بهم بگو) And your eyes don’t tell a lie و چشمات دروغ نمی گن I know you wanna come with me tonight می دونم که امشب می خوای باهام بیای And I’ll see you, right و من می بینمت، باشه؟ But first you gotta اما اولش تو باید
Push push back upon it (girl( اون رو ( باسنت ) هُلِش بده عقب (روی آلت تناسلی من (دختر) Make me believe you want it بذار باورم بشه که می خواهیش Push push back upon it (girl) اون رو ( باسنت ) هُلِش بده عقب (روی آلت تناسلی من (دختر) Girl I can't go home lonely عزیزم من شب نمی توانم تنها به خونه برم Push push back upon it (girl( اون رو ( باسنت ) هُلِش بده عقب (روی آلت تناسلی من(دختر) Go ahead lay it on it (Don’t stop( ادامه بده و اون (باسنت) رو بذار روش (مکث نکن) Don’t stop until the morning (girl) عزیزم تا صبح ادامه بده Just keep pushing back on it فقط به هل دادن به طرفش ادامه بده
Lil Wayne Now after you back it up just stop الان پس از برداشتنش ، یه لحظه مکث کن Now drop it, like its hot, and pop it like a glock الان برش دار، گرمه، و مثل یه گلاک شلیک کن (نوعی تفنگ دستی اتریشی) And stop it like a watch, now move it like و متوقفش کن مثل یه ساعت، حالا تکونش بده مثل Clockwork چرخهای ساعت Your body screaming and your boody is an outburst بدنت جیغ می کشه و تنت مثل یه فوران می مونه (!) She wanna do it do it with no delay اون دختره می خواد بدون تأخیر انجامش بده I told her I can run it run it just like relay من بهش گفتم که مثل رله براش انجام می دم ’cause I’m cool, just like the breeze way چون من خنکم، مثل یه نسیم
Now push it like salt and PE-PE-PE-A
حالا هلش بده مثل نمک Enrique
Push push back upon it (girl( اون رو ( باسنت ) هُلِش بده عقب (روی آلت تناسلی من(دختر) Make me believe you want it بذار باورم بشه که می خواهیش Push push back upon it (girl) اون رو ( باسنت ) هُلِش بده عقب (روی آلت تناسلی من(دختر) Girl I can't go home lonely عزیزم من شب نمی توانم تنها به خونه برم Push push back upon it (girl( اون رو ( باسنت ) هُلِش بده عقب (روی آلت تناسلی من(دختر) Go ahead lay it on it (Don’t stop( ادامه بده و اون (باسنت) رو بذار روش (مکث نکن) Don’t stop until the morning (girl) عزیزم تا صبح ادامه بده Just keep pushing back on it فقط به هل دادن ادامه بده
Push push back upon it (girl( اون رو ( باسنت ) هُلِش بده عقب (روی آلت تناسلی من (دختر) Make me believe you want it بذار باورم بشه که می خواهیش Push push back upon it (girl) اون رو ( باسنت ) هُلِش بده عقب (روی آلت تناسلی من(دختر) Girl I can't go home lonely عزیزم من شب نمی توانم تنها به خونه برم Push push back upon it (girl( اون رو ( باسنت ) هُلِش بده عقب (روی آلت تناسلی من(دختر) Go ahead lay it on it (Don’t stop( ادامه بده و اون (باسنت) رو بذار روش (مکث نکن) Don’t stop until the morning (girl) عزیزم تا صبح ادامه بده Just keep pushing back on it فقط به هل دادن ادامه بده
Push push (girl) (Mr Morales) هل بده هل بده (عزیزم)(آقای روحیه) Push push (girl) x2 هل بده هل بده (دختر) Push push هل بده هل بده
| |
|