parsa GLeAM STaR
Posts : 113 Join date : 2011-11-11 Age : 30 Location : Tehran
| Subject: linkin park - leave out all the rest + SUB Mon Dec 05, 2011 8:41 am | |
| I dreame there was missing من رویای از بین رفتن رو دیدم You were so scared تو خیلی ترسیده بودی But no one more lessen اما هیچ کس دیگه ای گوش نکرد Cuse no one else cared چون هیچ کس دیگه دلواپسی نداشت After my dreaming بعد از رویای من I wrork up with this fear من با این ترس کار کردم(با ترسم مقابله کردم) But am I liviny اما آیا من زندگی میکنم With I’ve done here? با کاری که اینجا انجام میدم؟ So if you are asking me I want you to know بنابر این اگر تو از من میپرسی من از تو میخوام که بدونی When my time cuse وقتی که زمان من منجر به Kept arounded I’ve done نگه داشتنم دور و بر (کاریکه)انجام دادم میشه Help me leave the high sone
به من کمک میکنه که آرامش داشته باشم Reasons to beness دلایل بودنه Don’t resad me من رو دوباره ناراحت نکن When you’re feeling happy وقتی که احساس شادمانی میکنی Keep me a young and we من رو یک جوان نگه دار و ما Leave out all the rest بقیه چیز ها رو رها میکنیم Leave out all the rest بقیه چیز ها رو رها میکنیم Don’t be afraid
ترسیده نشو of take in my biting از گرفتن رنج های من of share what I’ve may از تقسیم چیزی که ممکنه من داشته باشم I’m strong on a surface من در سطحی قوی هستم That all the way true که همه ی رفتار درست هستند Of never been perfect که هیچ وقت عالی نیست What need I have you من تو رو دارم چیزی که احتیاج دارم So if you are asking me I want you to know بنابر این اگر تو از من میپرسی مناز تو میخوام که بدونی When my time cuse وقتی که زمان من منجر به Kept arounded I’ve done نگه داشتنم دور و بر (کاریکه)انجام دادم میشه Help me leave the high sone
به من کمک میکنه که آرامش داشته باشم Reasons to beness دلایل بودنه Don’t resad me من رو دوباره ناراحت نکن When you’re feeling happy وقتی که احساس شادمانی میکنی Keep me a young and we من رو یک جوان نگه دار و ما Leave out all the rest بقیه چیز ها رو رها میکنیم Leave out all the rest بقیه چیز ها رو رها میکنیم Forgetting of a hard in . . . you had so well فراموش کردن ...... زیادی که تو به خوبی داشتی Pretending some one else can , can re save me from my self وانمود کردن این که کس دیگه ای میتونه من رو از دست خودم نجات بده I can’t be who you are من نمیتونم اون کسی که تو هستی باشم When my time cuse وقتی که زمان من منجر به Kept arounded I’ve done نگه داشتنم دور و بر (کاریکه)انجام دادم میشه Help me leave the high sone
به من کمک میکنه که آرامش داشته باشم Reasons to beness دلایل بودنه Don’t resad me من رو دوباره ناراحت نکن When you’re feeling happy وقتی که احساس شادمانی میکنی Keep me a young and we من رو یک جوان نگه دار و ما Leave out all the rest بقیه چیز ها رو رها میکنیم Leave out all the rest بقیه چیز ها رو رها میکنیم Forgetting of a hard in . . . you had so well فراموش کردن ...... زیادی که تو به خوبی داشتی Pretending some one else can , can re save me from my self وانمود کردن این که کس دیگه ای میتونه من رو از دست خودم نجات بده I can’t be who you are من نمیتونم اون کسی که تو هستی باشم I can’t be who you are من نمیتونم اون کسی که تو هستی باشم | |
|