parsa GLeAM STaR
Posts : 113 Join date : 2011-11-11 Age : 30 Location : Tehran
| Subject: Enrique Iglesias - Lost Inside Your Love + SUB Tue Dec 06, 2011 11:14 am | |
| I could never miss your love هیچوقت نتونستم از عشقت چشمپوشی کنم As warm as a Miami day عشقی که مثل روزهای داغ میامی می مونه I could never get enough هشچوقت ازش سیر نشدم Wetter than an ocean wave عشقی که خیستر از موجهای اقیانوسه
Now, one is the key, two is the door حالا، یک کلیده و دومی در Three is the path that will lead us to four سومی مسیری هست که مارو به سمت چهار سوق میده Five is the time you kidnap my mind Into ecstasy پنج هم زمانی هست که ذهن منو دزدیدی و روانیم کردی I'm lost inside your love من تو عشقت گم شدم Believe me حرفمو باور کن And if I don't come up و اگه بهش نرسم Then leave me Inside your love forever اون موقع درون عشقت برای همیشه رهام کن Lost inside your love تو عشقت گم شدم When the two of us are one وقتی جفتمون یک میشیم There's no place I'd rather be, oh no دیگه نمیخوام هیچ جای دیگه ای باشم I'm disappearing in your love تو عشقت محو میشم Wilder than my wildest dreams, oh yeah وحشی تر از رویا های وحشیم، آه آره Now, one is the key, two is the door حالا، یک کلیده و دومی در Three is the path that will lead us to four سومی مسیری هست که مارو به سمت چهار سوق میده Five is the time you kidnap my mind Into ecstasy پنج هم زمانی هست که ذهن منو دزدیدی و روانیم کردی I'm lost inside your love من تو عشقت گم شدم Believe me حرفمو باور کن And if I don't come up و اگه بهش نرسم Then leave me Inside your love forever اون موقع درون عشقت برای همیشه رهام کن Over and over, you know what I need بارها و بارها و بارها I see over and over you keep taking me A little bit too far بارها و بارها می بینم که داری منو کمی از خودت دور می کنی A little bit too deep کمی عمیق Lost inside your love تو عشقت گم شدم Believe me حرفمو باور کن And if I don't come up و اگه بهش نرسم Then leave me Inside your love forever اون موقع درون عشقت برای همیشه رهام کن
Lost inside your love تو عشقت گم شدم I'm lost inside your love من تو عشقت گم شدم Believe me حرفمو باور کن And if I don't come up و اگه بهش نرسم Then leave me Inside your love forever اون موقع درون عشقت برای همیشه رهام کن Lost inside your love تو عشقت گم شدم Lost inside your love
تو عشقت گم شدم | |
|