parsa GLeAM STaR
Posts : 113 Join date : 2011-11-11 Age : 30 Location : Tehran
| Subject: inna - amazing + SUB Tue Dec 06, 2011 4:52 pm | |
|
Dangerous feelings break out my soul احساسات خطرناکی روحم رو احاطه می کنن It’s just the meaning of being alone و این به این معنیه که من تنهام I need you here wherever you are به تو نیاز دارم هرجا که باشی I need you now to take me so far الان بهت نیاز دارم تا منو با خودت به اون دور دورا ببری I wanna run like the speed of the sound میخوام بدوم، درست مثل صدا I was somewhere , I ‘m sure you’re around من جایی بودم، و اتمینان دارم که تو اون دورو برا بودی You give me now the meaning of life… و حالا معنی زندگی رو بهم دادی With you I’m feeling alive Ooooooo… با تو احساس می کنم زندم Why you’re lookin’ like that چرا اینجوری نگاه می کنی I’m burning like fire دارم مثل آتیش میسوزم I wanna be higher میخوام بیشتر از اینا عاشق بشم Just let me know فقط بذار بدونم Why you’re lookin’ like that چرا اینجوری نگام می کنی You’re driving me crazy داری منو دیوونه می کنی You’re lookin’ amazing خیلی عجیب نگام می کنی Why you’re lookin’ like that چرا اینجوری نگاه می کنی I’m burning like fire دارم مثل آتیش میسوزم I wanna be higher میخوام بیشتر از اینا عاشق بشم Just let me know فقط بذار بدونم Why you’re lookin’ like that چرا اینجوری نگام می کنی You’re driving me crazy داری منو دیوونه می کنی You’re lookin’ amazing خیلی عجیب نگام می کنی Why you’re lookin’ like that چرا اینجوری نگاه می کنی I’m burning like fire دارم مثل آتیش میسوزم I wanna be higher میخوام بیشتر از اینا عاشق بشم Just let me know فقط بذار بدونم Why you’re lookin’ like that چرا اینجوری نگام می کنی You’re driving me crazy داری منو دیوونه می کنی You’re lookin’ amazing خیلی عجیب نگام می کنی ————————————————
| |
|