parsa GLeAM STaR
Posts : 113 Join date : 2011-11-11 Age : 30 Location : Tehran
| Subject: celine dion - in his touch + SUB Tue Dec 06, 2011 4:58 pm | |
| Forgive me منو ببخش Don’t know where to start نمیدونم ازکجا شروع کنم I guess we’ve come to حدس میزن امدم پیش تو The serious part اینجاش خیلی مهمه I need to find out من باید پیداش کنم If there’s a chance For us? اگه برامون همه چیز تغییر پیدا کنه Don’t give me that same old look بهم مث قدیما نگاه نکن It won’t win me over این کارمو تموم میکنه Don’t give me that same old speech باهام مثل گذشته حرف نزن You don’t have to speak at all تو مجبور نیستی همیشه حرف بزنی You can say you love me میتونی فقط بگی که عاشقمی That I’m your perfect crush اون منم که به تو پیروز شدم How it hurts to need someone that much مثل این زخم ها خیلی به کسی نیاز دارند You can swear you mean it تو میتوتی قسم بخوری منظورت این بوده But that ain’t good enough اما بازم به اندازه کافی خوب نیست Cuz when a man loves a woman it is all چون وقتی مردی عاشق زنی میشه همه چیز In his touch در لمس کردن اونه I wish u could u see (yeah) امیدوارم اینو بتونی ببینی Just how simple فقط لبخند بزن It’s supposed to be و تصور خواهی کرد Cause now that we’ve come this far چون الان ما میریم و دور میشیم We don’t want to lose it نمیخوایم که اینو ببازیم If you wanna win my heart اگه بخوای به قلب من ببری Baby just shut your mouth عزیزم فقط ساکت شو You can say you love me فقط بگو دوسم داری That I’m your perfect crush اون منم که به تو پیروز شدم How it hurts to need someone that much چطور این زخم ها خیلی به کسی نیاز دارند You can swear you mean it تو میتوتی قسم بخوری منظورت این بوده But that ain’t good enough اما بازم به اندازه کافی خوب نیس Cuz when a man loves a woman it is all چون وقتی مردی عاشق زنی میشه همه چیز In his touch? در لمس کردن اونه? Then words don’t mean that much پس این کلمات خیلی بی معنی شدن ———————————————— | |
|