parsa GLeAM STaR
Posts : 113 Join date : 2011-11-11 Age : 30 Location : Tehran
| Subject: Enrique Eglesias - do you know + SUB Thu Dec 08, 2011 10:44 am | |
| DO YOU KNOW آیا می دانی ؟! Do you know آیا می دانی ؟! Do you know آیا می دانی ؟! Do you know what it feels like loving someone that’s in a rush to throw you away آیا می دانی چه احساسی دارد دوست داشتن كسی كه می خواهد تو را با عجله از سر راه بردارد ؟! Do you know what it feels like to be the last one to know the lock on the door has changed آیا می دانی چه احساسی دارد آخرین نفری باشی كه بدانی قفل در عوض شده است ؟! If birds flying south is a sign of changes اگر پرندگان به طرف جنوب پرواز كنند نشانه ای از تغییر است At lest you can predict this every year حداقل می توانی آن را هر سال پیش بینی كنی Love , you never know the minute it ends suddenly عشق هرگز لحظه ای را نمی فهمی كه ناگهان به پایان برسد I can’t get it to speak من نمی تونم ( اون لحظه ) رو برای صحبت كردن به دست بیارم Maybe finding all the thing it took to save us شاید برای پیدا كردن همه چیز باید خودمون در امان باشیم I could fix the pain that bleeds inside of me من می توانم دردی را كه درون من خون ریزی می كند تحمل كنم Look in your eyes to see some thing about me تو چشمات نگاه كن تا چیز هایی درباره ی من ببینی I’m standing on the edge and I don’t know what else to give من روی لبه ایستاده ام و نمی دونم چه چیز دیگه ای باید بدم Do you know what it feels like loving someone that’s in a rush to throw you away آیا می دانی چه احساسی دارد دوست داشتن كسی كه می خواهد تو را با عجله از سر راه بردارد ؟! Do you know what it feels like to be the last one to know lock on the door has changed آیا می دانی چه احساسی دارد آخرین نفری باشی كه بدانی قفل در عوض شده است ؟! How can I love you how can I love you how can I love you how can I love you … چطور می تونم دوست داشته باشم چطور می تونم دوست داشته باشم چطور می تونم دوست داشته باشم چطور می تونم دوست داشته باشم ؟! If you just don’t talk to me , baby اگه تو با من حرف نزنی عزیزم If flow through my act من به طرف روحم در جریانم The question is she needed تردید آیا او نیاز دارد ؟! And decide all the man I can ever be و تصمیم برای انسانی كه می تونم باشم Looking at the last 3 years like I did نگاه به 3 سال قبل همان كاری كه من كردم I could never see us ending like this من هرگز نمی تونم ببینم كه این طوری تموم می كنیم seeing your face no more no my pillow دیگه نمی توانم چهره ات را بر روی بالشم ببینم is a scene that’s never happened to me یك منظره ( مرحله ) ای است كه هرگز برام پیش نیامده but after this episode I don’t see you could never tell the next thing life could be اما بعد از این داستان فكر نكنم هرگز بتونی چیز دیگه ای كه زندگی می تونه باشه رو بگی do you know what it feels like loving someone that’s in a rush to throw you away آیا می دانی چه احساسی دارد دوست داشتن كسی كه می خواهد تو را با عجله از سر راه بردارد ؟! do you know what it feels like to be the last one to know the lock on the door has changed آیا می دانی چه احساسی دارد آخرین نفری باشی كه بدانی قفل در عوض شده است ؟! do you know what it feels like loving someone that’s in a rush to throw you away آیا می دانی چه احساسی دارد دوست داشتن كسی كه می خواهد تو را با عجله از سر راه بردارد ؟! do you know what it feels like to be the last one to know the lock on the door has changed آیا می دانی چه احساسی دارد آخرین نفری باشی كه بدانی قفل در عوض شده است ؟! do you know آیا می دانی ؟! do you know آیا می دانی ؟! do you know آیا می دانی ؟! do you know what it feels like loving someone that’s in a rush to throw you away آیا می دانی چه احساسی دارد دوست داشتن كسی كه می خواهد تو را با عجله از سر راه بردارد ؟! do you know what it feels like to be the last one to know the lock on the door has changed . آیا می دانی چه احساسی دارد آخرین نفری باشی كه بدانی قفل در عوض شده است؟! | |
|