parsa GLeAM STaR
Posts : 113 Join date : 2011-11-11 Age : 30 Location : Tehran
| Subject: Britney Spears - I wanna go + SUB Mon Dec 05, 2011 5:43 am | |
| I wanna go من میخوام برم Lately I've been stuck imagining این اواخر یه چیزی خیلی ذهنمو مشغول کرده What I wanna do and what I really think اینکه میخوام چه کار کنم و واقعا چی میخوام Time to blow out وقتشه بترکونم Be a little inappropriate و یکم غیرمنطقی شم 'Cause I know that everybody's thinking it When the light's out من میدونم که خیلی ها وقتی همه چی تموم میشه فکر میکنن کاش این کارها رو کرده بودن Shame on me واقعا شرمندم To need release نباز به آزادی
Uncontrollably بدون کنترل واسه خاطر اینکه به اینچنین آزادی غیرقابل کنترلی نیاز دارم I wanna go all the way من میخوام همه ی راه ها رو امتحان کنم Taking out my freak tonight تا امشب از این دمدمی بودن رها شم I wanna show all the dirt من میخوام همه ی کارهای بی شرمانه ای رو نشون بدم که I got running through my mind, whoa از ذهن من میگذرند I wanna go all the way من میخوام همه ی راه ها رو امتحان کنم Taking out my freak tonight تا امشب از این دمدمی بودن رها شم I wanna show all the dirt من میخوام همه ی کارهای بی شرمانه ای رو نشون بدم که I got running through my mind, whoa ز ذهن من میگذرند Lately people got me all tied up اخیرا مردم فهمیدن که من همیشه خودم رو حبس میکنم (از دید خبرنگارها پنهان میکنم) There's a countdown waiting for me to erupt این کار مثل شمارش معکوس برای شکوفایی دوباره من میمونه Time to blow out وقتشه بترکونم I've been told do what you do with it میخوام بگم اون چیزی که بهش فکر میکنی رو همیشه انجام بده We keep both my hands above the blanket When the light's out هر دوی ما جلو تقدیر تسلیم میشیم وقتی همه چی تموم میشه Shame on me واقعا شرمندم To need release Uncontrollably واسه خاطر اینکه به اینچنین آزادی غیرقابل کنترلی نیاز دارم I wanna go all the way من میخوام همه ی راه ها رو امتحان کنم Taking out my freak tonight تا امشب از این دمدمی بودن رها شم I wanna show all the dirt من میخوام همه ی کارهای بی شرمانه ای رو نشون بدم که I got running through my mind, whoa از ذهن من میگذرند
I wanna go all the way من میخوام همه ی راه ها رو امتحان کنم Taking out my freak tonight تا امشب از این دمدمی بودن رها شم I wanna show all the dirt من میخوام همه ی کارهای بی شرمانه ای رو نشون بدم که I got running through my mind, whoa از ذهن من میگذرند I wanna go all the way من میخوام همه ی راه ها رو امتحان کنم Taking out my freak tonight تا امشب از این دمدمی بودن رها شم I wanna show all the dirt من میخوام همه ی کارهای بی شرمانه ای رو نشون بدم که I got running through my mind, whoa از ذهن من میگذرند | |
|