parsa GLeAM STaR
Posts : 113 Join date : 2011-11-11 Age : 30 Location : Tehran
| Subject: 30Seconds to Mars - fallen + SUB Tue Dec 06, 2011 5:00 pm | |
| Yeah, I’ve been to Jupiter آره، من تو کره ژوپیترهم بودم And I’ve fallen through the air و در فضا معلق I used to live out on the moon تو کره ماه هم زندگی کردم But now I’m back here down on earth ولی باز به زمین برگشتم Why are you here? چرا اینجایی؟ Are you listening? گوش میدی چی میگم؟ Can you hear what I am saying? میتونی بشنوی چی دارم میگم؟ I am not here, I’m not listening من اینجا نیستم، گوش نمیدم I’m in my head and I’m spinning من تو سر خودم هستم و دارم گیج میرم! Is this who you are? تو همچین کسی هستی؟ Some sweet violent urge کسی که پر از اشتیاق شدیده؟ A weak fallen man یه مرد آسمانی خسته؟ With the promise of an end? کسی که تا عبد رو پیمانش می مونه؟ All the pretty people died تمام آدمای بیچاره و بی دفاع مردن Innocence is out of style بی گناهی مرده All the whores have gone away تمام زنهای خرابه رفتن Now there’s nothing left for me و هیچ چیز برای من باقی نمونده Why are you here? چرا اینجایی؟ Are you listening? گوش میدی چی میگم؟ Can you hear what I am saying? میتونی بشنوی چی دارم میگم؟ I am not here, I’m not listening من اینجا نیستم، گوش نمیدم I’m in my head and I’m spinning من تو سر خودم هستم و دارم گیج میرم! Is this who you are? تو همچین کسی هستی؟ Some sweet violent urge کسی که پر از اشتیاق شدیده؟ A weak fallen man یه مرد آسمانی خسته؟ With the promise of an end? کسی که تا عبد رو پیمانش می مونه؟ Is this who you are? تو همچین کسی هستی؟ Some sweet violent urge کسی که پر از اشتیاق شدیده؟ A weak fallen man یه مرد آسمانی خسته؟ With the promise of an end? کسی که تا عبد رو پیمانش می مونه؟ | |
|