parsa GLeAM STaR
Posts : 113 Join date : 2011-11-11 Age : 30 Location : Tehran
| Subject: AVRIL LAVIGNE - Innocence + SUB Tue Dec 06, 2011 11:24 am | |
| Waking up I see that everything is OK از خواب بیدار میشم و میبینم که همه چیز روبراهه The first time in my life and now it's so great واسه اولین بار تو زندگیم و حالا همه چیز عالیه Slowing down I look around and I am so amazed سرعتمو کم می کنم و به اینطرف و اونطرف نگاه می کن و شگفت زده میشم I think about the little things that make life great و به کوچکترین چیزایی که میتونن زندگی رو با اهمیت کنن فکر می کنم
I wouldn't change a thing about it نمیخوام هیچ چیز رو تغییر بدم This is the best feeling این احساس من خیلی عالیه
[Chorus] This innocence is brilliant
این احساس پاکی درخشانه I hope that it will stay امیدوارم همیشه با من بمونه This moment is perfect این لحظه برای من بهترین لحظه عمرمه Please don't go away تورو خدا از پیشم نرو I need you now من الان بهت نیاز دارم And I'll hold on to it و همیشه با این احساسم می مونم Don't you let it pass you by نذار از پیشت بره
I found a place so safe, not a single tear من محل امنی پیدا کردم، حتی یک قطره اشکم نمیریزم The first time in my life and now it's so clear برای اولین بار در زندگیم و این کاملا واضحه Feel calm, I belong, I'm so happy here و اینجا احساس دلگرمی می کنم، احساس تعلق می کنم، اینجا خیلی شادم It's so strong and now I let myself be sincere این احساس من خیلی قویه و حالا میخوام با خودم رو راست باشم
I wouldn't change a thing about it نمیخوام هیچ چیز رو تغییر بدم This is the best feeling این احساس من خیلی عالیه
This innocence is brilliant
این احساس پاکی درخشانه I hope that it will stay امیدوارم همیشه با من بمونه This moment is perfect این لحظه برای من بهترین لحظه عمرمه Please don't go away تورو خدا از پیشم نرو I need you now من الان بهت نیاز دارم And I'll hold on to it و همیشه با این احساسم می مونم Don't you let it pass you by نذار از پیشت بره
It's a state of bliss, you think you're dreaming اینجا احساس خوشبختی می کنی، انگار تو رویایی It's the happiness inside that you're feeling از درون احساس شادی می کنی It's so beautiful it makes you wanna cry خیلی قشنگه، دلت میخواد گریه کنی It's a state of bliss, you think you're dreaming اینجا احساس خوشبختی می کنی، انگار تو رویایی It's the happiness inside that you're feeling از درون احساس شادی می کنی It's so beautiful it makes you wanna cry خیلی قشنگه، دلت میخواد گریه کنی
It's so beautiful it makes you wanna cry خیلی قشنگه، دلت میخواد گریه کنی This innocence is brilliant این احساس پاکی درخشانه Makes you wanna cry دلت میخواد گریه کنی This innocence is brilliance این احساس پاکی درخشانه Please don't go away تورو خدا از پیشم نرو Cause I need you now چون الان بهت نیاز دارم And I'll hold on to it و همیشه با این احساسم می مونم Don't you let it pass you by نذار از پیشت بره
This innocence is brilliant
این احساس پاکی درخشانه I hope that it will stay امیدوارم همیشه با من بمونه This moment is perfect این لحظه برای من بهترین لحظه عمرمه Please don't go away تورو خدا از پیشم نرو I need you now من الان بهت نیاز دارم And I'll hold on to it و همیشه با این احساسم می مونم
| |
|