parsa GLeAM STaR
Posts : 113 Join date : 2011-11-11 Age : 30 Location : Tehran
| Subject: avril lavigne - girlfriend + SUB Tue Dec 06, 2011 4:54 pm | |
| Hey! Hey! You! You! هی،هی، تو،تو I don’t like your girlfriend! از دوست دخترت خوشم نمیاد That’s Right! No way! No way! درسته، به هیچ وجه، به هبچ وجه I think you need a new one فکر کنم یه جدیدش رو نیاز داری Hey! Hey! You! You! هی،هی، تو،تو I could be your girlfriend من میتونم دوست دخترت بشم Hey! Hey! You! You! هی،هی، تو،تو I know that you like me میدونم که از من خوشت میاد No way! No way! به هیچ وجه، به هبچ وجه You know it’s not a secret میدونی که این یه راز نیست Hey! Hey! You! You! هی،هی، تو،تو I want to be your girlfriend میخوام دوست دختر تو بشم You’re so fine تو خیلی باحالی I want you mine تورو واسه خودم میخوام You’re so delicious تو خیلی جیگری I think about ya all the time همش بهت فکر میکنم You’re so addictive تو اعتیاد آوری Don’t you know what I could do to make you feel alright? نمیدونی که من می تونم یه کاری کنم که حالتو بهتر کنم؟! Don’t pretend I think you know I’m damn precious سعی نکن وانمود کنی که نیستم خودت میدونی که من خیلی با ارزشم And Hell Yeah آره I’m the motherf*cking princess من یه پرنسس بیشرفم I can tell you like me too and you know I’m right میتونم بهت بگم که ازم خشت میاد، و میدونی که راست میگم! [Bridge:]
She’s like so whatever اون دختره مثل یه. . .ولش کن And you could do so much better و تو میتونستی بهترش رو پیدا کنی I think we should get together now فکر کنم حالا وقتشه که با هم باشیم And that’s what everyone’s talking about! و این چیزیه که همه دارن راجع بهش صحبت می کنن Hey! Hey! You! You! هی،هی، تو،تو I don’t like your girlfriend! از دوست دخترت خوشم نمیاد That’s Right! No way! No way! درسته، به هیچ وجه، به هبچ وجه I think you need a new one فکر کنم یه جدیدش رو نیاز داری Hey! Hey! You! You! هی،هی، تو،تو I could be your girlfriend من میتونم دوست دخترت بشم Hey! Hey! You! You! هی،هی، تو،تو I know that you like me میدونم که از من خوشت میاد No way! No way! به هیچ وجه، به هبچ وجه You know it’s not a secret میدونی که این یه راز نیست Hey! Hey! You! You! هی،هی، تو،تو I want to be your girlfriend میخوام دوست دختر تو بشم [Verse 2]
I can see the way, I see the way you look at me می بینم که چطوری به من نگاه می کنی And even when you look away I know you think of me میدونم وقتی به من نگاه نمیکنی هم داری به من فکر می کنی I know you talk about me all the time again and again میدونم همش داری راجع به من حرف می زنی So come over here, tell me what I want to hear پس بیا اینجا و چیزایی رو که دوست دارم بشنوم رو بگو Better yet make your girlfriend disappear بهتره اون دوست دخترت بزنه به چاک I don’t want to hear you say her name ever again نمیخوام یه بار دیگه هم اسمشو به زبون بیاری (And again and again and again!) Hey! Hey! You! You! هی،هی، تو،تو I know that you like me میدونم که از من خوشت میاد No way! No way! به هیچ وجه، به هبچ وجه You know it’s not a secret میدونی که این یه راز نیست Hey! Hey! You! You! هی،هی، تو،تو I want to be your girlfriend میخوام دوست دختر تو بشم In a second you’ll be wrapped around my finger با یه اشاره من تسلیم من میشی Cause I can, cause I can do it better چون من میتونم این کار رو بهتر از اون انجام بدم There’s no other هیچ کس نیست So when’s it gonna sink in? پس کی میخوای این چیزا رو بفهمی؟ She’s so stupid اون دوست دخترت اسگله What the hell were you thinking?! تو اون کله پوکت به چی داشتی فکر می کنی؟ | |
|