parsa GLeAM STaR
Posts : 113 Join date : 2011-11-11 Age : 30 Location : Tehran
| Subject: James Blunt - Wise Men + SUB Wed Dec 07, 2011 4:54 pm | |
| She said to me, "Go steady on me او به من گفت "به من تکیه کن
Won't you tell me what the Wise Men said آیا به من آنچه را که به مردان عاقل گفته ای نمی گویی؟
When they came down from Heaven وقتی که از بهشت به زمین آمدند
Smoked nine 'til seven, All the shit that they could find تمام کثافت هایی که در زمین یافتند
But they couldn't escape from you اما نتوانستند از تو فرار کنند
Couldn't be free of you نتوانستند خود را از وجود تو آزاد کنند
And now they know there's no way out و اکنون می دانند هیچ راهی برای برگشت ندارند
And they're really sorry now for what they've done و اکنون برای کاری که کرده اند واقعاً متاسفند
They were three Wise Men just trying to have some fun آنها سه مرد عاقل بودند که تنها می خواستند کمی تفریح کنند"
Look who's alone now ببین چه کسی اکنون تنهاست
It's not me. It's not me من نیستم. من نیستم.
Those three Wise Men آن سه مرد عاقل
They've got a semi by the sea. Got to ask yourself the question باید از خودت این سوال را بپرسی
Where are you now که اکنون کجا هستی؟
Really sorry now اکنون واقاً متاسفم
They weren't to know آنها نمی دانستند
They got caught up in your talent show که در برنامه استعدادیابی تو گرفتار شده اند
With you pernickety little bastards in your fancy dress با حرامزاده های کوچک و وسواسی که با خود در لباس تجملی ات داری
Who just judge each other and try to impress آنهایی که فقط همدیگر را نقد می کنند و می خواهند خود را نشان دهند
But they couldn't escape from you اما آنها نتوانستند از تو فرار کنند
Couldn't be free of you نتوانستند خود را از وجود تو آزاد کنند
And now they know there's no way out و اکنون می دانند هیچ راهی برای برگشت ندارند
And they're really sorry now for what they've done و اکنون برای کاری که کرده اند واقعاً متاسفند
They were three Wise Men just trying to have some fun آنها سه مرد عاقل بودند که تنها می خواستند کمی تفریح کنند"
Look who's alone now ببین چه کسی اکنون تنهاست
It's not me. It's not me من نیستم. من نیستم.
Those three Wise Men آن سه مرد عاقل
They've got a semi by the sea. Got to ask yourself the question باید از خودت این سوال را بپرسی
Where are you now که اکنون کجا هستی؟ | |
|